
- Maintenance Tips
- Drainage Irrigation
- Artificial Trees & Plants
Siyah Zeytin
- Bahçelerimizden Kasım-Aralık aylarında toplanan Edremit yağlık cinsi zeytinin iri boyları secilir, yukanır ve süzülür.
- Zeytinler nemli iken 40 kg’lık büyük zeytin kaplarına konulur. Belirli oranda kaya tuzu ve üzüm sirkesi koyup kapağını sıkıca kapatılır.
- Serin yere alınır, zeytin belirli bir süre sonra acı suyunu salar. 2-3 günde bir çevrilerek , zeytin kendi acı suyu içerisinde olgunlaşmaya bırakılır.
- El emeği ile yaklaşık 6 ay süre sonunda siyah zeytinimiz en doğal haliyle yemeye hazır hale gelir.
- Zeytinin içerisinde bulunan sağlığa faydalı fenolik bileşenlerinden dolayı hafif acılık hissedersiniz .
- Zeytinlerimizin doğal özelliği nedeniyle, ambalaj açıldığında, zeytinler kahverengi çıkabilir.
İçindekiler:
Ürün Saklama Talimatı
Zeytinlerimizi salamura suyu içinde karanlık ve serin bir yerde saklayınız.
Tüm Ambalaj Gramajları
The term is also often used colloquially (but not by lawyers or by public officials) to refer to a company. A company, on the other hand, is a separate legal entity and provides for limited liability, as well as corporate tax rates. A company structure is more complicated and expensive to set up.Lorem Ipsum which looks reasonable. The generated Lorem Ipsum is therefore always free from repetition.
Önceki
Tatlı Biber Sosu
Sonraki